Nämä ajat ovat mustikoiden luvattua aikaa.
Mättäät ja sormenpäät sinertävät
ja mustikat muuttuvat monenmoisiksi herkuiksi.
Minä inventoin pakastekaappia
ja leipasin elokuun alun herkuksi mustikkapiirakan,
jonka täytteestä löytyy ranskankerma ja fariinisokeriseos.
Paistunut täyte tuo piirakkaan ihanan kinuskisen maun.
Ohjeen tähän herkkuun löydät täältä, klik.
En hoksannut ottaa ajoissa kuvia tästä leivonnaisesta,
mutta puolikkaan ehdin sentään ikuistamaan.
Piirakka oli muuten hyvää.
Maistuvaista,
täyteläistä,
kesäistä.
Vahva suositus tästä piirakasta.
"Muutteeksi mukava", totesi miehenikin
ja se on paljon sanottu se.
Olen leiponut vuosien saatossa usein mustikkaista Mamman marjapiirasta ja
Ne ovat luottoreseptejäni.
Mustikka maistuu erilaisissa piirakkapohjissa aina herkulliselta.
Siitä saa suun ja suupielet sopivasti sinisiksi.
♥
Tänään olen leiponut pullakransseja
sekä pikkuleipiä häihin.
Juhlat lähestyvät!
♥
Mukavia juhlia teille! 🥰
VastaaPoistaMustikka piirakka on paras. Mielenkiintoista kokeilla fariinisokeria täytteeseen
VastaaPoista-Irmama