Aivan mahtava homma,
kun on tulossa pääsiäinen ja vieraita.
Ne ovat antaneet intoa leipomistouhuihin.
Leivoin eilen Bostonkakkuja,
joihin osaan laitoin sitruunarahkatäytteen.
Taikinalevylle ei auta laittaa rahkaa kovin paksulti,
jotta rullan pyörittäminen ja palojen leikkaaminen onnistuu.
Bostonpulla on minusta juhlapullan näköinen.
Ja maku on herkullinen,
varsinkin, kun taikinassa on rasvaa puolet tai enemmän voita
Ja Santamarian kardemummaa.
Pullataikina taipuu moneksi.
Ja se on jännä, miten sama pullataikina erilaisessa muodossa
tuntuu maistuvan erimakuiselta.
Tein tästä taikinasta myös rahkakierteitä ja perinteisiä kanelisokerikierteitä.
Ja pullasolmuja.
Että olisi jokaiselle jotakin maistuvaista.
Itse tykkään noista kaikista edellisistä ja voisilmäpullista.
Minkälainen pulla on muuten sinun mieleesi?
Kerrankin oli koulusta palaaville tuoretta nisua kylmän maidon kera tarjolla.
~~~~~~
Kohta keitämme pullakahvit.
Koolle on tullut iloksemme kaikki kolme tytärtämme, lapsenlapsia
ja yksi nuori mies, joka on tullut kuvioihin viime kuukausina.
Elämä on ihmeellistä ja rikasta! <3
Mukavaa viikonloppua Sinulle!
Nautitaan valostuvista päivistä ja linnunlaulusta!
-Kaisu-
Tuo rahkaboston on sellainen herkku, että sitä täytyy kyllä tehdä. Kiitos vinkistä :)
VastaaPoistaTuore pulla, muodossa missä hyvänsä on kyllä herkullista ja pääsiäinen on ihana syy leipoa.
Kyllä lasten ja lastenlapsien kelpaa!
Aurinkoa viikonloppuusi Kaisu ♥
Maikku, aivan huippu, jos sait tästä vinkin itsellesi. <3
PoistaPulla on kyllä lasten mieluinen leivonnainen ja monesti myös varsinkin vanhempien miesten. Pullassa on jotakin mikä puhuttelee meitä suomalaisi!
Kiitos ajatuksistasi! <3
Olen myös ihastunut bostonkakkuihin,lisäsin päälle sokerikuorrutteen lisäksi kinuskikastiketta.Makeus on joskus piristävän hyvää!
VastaaPoistaKinuskikastiketta! <3 Kiitos tästä makeasta vinkistä.
PoistaAina täällä jotakin oppii!
Ja kiitos kommentoinnista. Iso ilo saada uusilta ihmisilta viestiä! <3
Nam, minkälaisia pullaherkkuja! :)
VastaaPoistaNämä pitävät luut piilossa! <3
PoistaMuhevan näköisiä boston-kakkuja!
VastaaPoistaVarmasti herkkua, kun on rahkaakin.
Pulla kuin pulla maistuu minulle ja ihan liian harvoin tulee peruspullaa leivottua!
Iloista viikonloppua!
Mamma63 <3
PoistaPulla on pullaa, kun se tehdään hyvistä värkeistä eikä sämpylätaikinasta sanoi poikani taannoin ja olen sen muistanut ja hyväksi neuvoksi havainnut!
Kiitos kommentistasi ja mukavaa pääsiäisviikkoa! <3
Ihanaa pullaa. Pitää itsekin laittaa tuo rahka. Ostin joskus leivontaliikkeestä pahvisia bostonin reunoja. On siis pahvisuikale, jonka saa kiinnitettyä renkaaksi pellille. Ei tarvitse vuokaa. Myyjäisissä oöi oikea hitti kun pahvi on vieläpä kauniisti koristeltu.
VastaaPoistaKiitos Talvikki sinullekin viestistäsi! <3
PoistaJa huikeasti ideasta juurikin myyjäisjuttuihin. Tämä olisi kyllä myyvä artikkeli ja se pakkaus on puolet myyntitilanteessa!
Teillä ollut oikein leipomo täydessä vauhdissa. Jo tuoksu lupaa maistuvaa, pikkupullat ja korvapuustit häviävät nopeasti parempiin suihin, bostonkakun ikä on hieman pitempi. Meillä taidetaan leipoa pääsiäisenä, suvun pienin vieraana saa olla avustajana. Irmeli
VastaaPoistaJoo, oli leipomon ja tänä viikonloppuna on ollut sellainen huiske kahvipöydässä,että täytynee tehdä uusi satsi niin "ei tarvitse myydä ei oota" pääsiäisenä! ;)
PoistaPääsiäiseen laskeutumisen iloa ja kiitos viestistäsi! <3
Ihanan näköisiä bostoneita! Ei olekaan tullut aikoihin tehtyä, vaikka hyvää onkin. Mulla täytteenä on useimmiten omenahilloa, mutta tuo rahka kuulostaa hyvältä ja sopii hyvin pääsiäiseen.
VastaaPoistaMun pullasuosikki on kuitenkin korvapuusti. Sitä en voi vastustaa!
Mukavaa lauantai-iltaa <3
Korvapuustit taitaa olla useimpien meidän herkkuja. Mutta ei aina tahdo se malli säilyä kohdillaan minulla! ;) Mutta maku tärkein.
PoistaKiitos Hanna sinullekin ja kokeilepa tätä versioita vaikka tulevaan pääsiäiseen! <3
Kyllä on herkullisen näköisiä pullia siellä! Mun lemppari on ehdottomasti korvapuusti ja oikeaan voihin tehtynä, nami! Vaikka kyllä tuore pulla kuin pulla maistuu aina hyvältä. Pääsiäiseksi tulee usein leivottua juurikin rahkapullia ja sellaisia onkin suunnitteilla taas ensi viikon ohjelmaan.
VastaaPoistaKiitos Eerika kommentistasi! <3 Kyllä se voi tuntuu olevan taikasana pullan maulle. Terveyspullat on oma juttunsa. ;)
PoistaMukavia leivontahetkiä ja pääsiäisen valmisteluja Sinulle ja perheellesi! <3
Näyttää niin ihanalta nuo pullat! Suupielet ihan kostui kun herkutteli kuvilla:) Mukavaa viikonloppua♥
VastaaPoistaKiitos tykkäyksestäsi! <3
PoistaKyllä joskus tuntuu, että vesi heruu kielelle jo fiilistelystä.
Mukavaa pääsiäisen alusviikkoa Sinulle! <3
Vastaleivottu pulla on niin herkkua. Rahkatäyte kuullostaa hyvältä bostonissa.
VastaaPoistaHerkullisen näköisiä pullia olet kyllä leiponut. <3
Lempparipulla täällä taitaa kyllä olla korvapuusti, mutta tuore pulla kelpaa kyllä kaikissa muodoissa. :)
Mukavaa sunnuntaita!