12. huhtikuuta 2024

H niin kuin huhtikuu

 Kolme huhtikuista kuvaa 
Kristiinan nakkaamaan  haasteeseen ! 
Hyvää huomenta!

Aurinkoinen aamu. 
Lasinen joutsen ja pikkulintu heijastivat varjokuvansa seinälle.
 Kaunis hetki
- hyvän päivän toivotus.Hiivaleipä

Lämpimäisen  tuoksu ja leivälle sulava voi.
Ne olivat siinä;
huhtikuinen herkkuhetki 
 ja hupeneva leipä. 
Herkkuvati

Pienellä vaivalla vadillinen silmäniloa 
ja pientä pureskeltavaa illanistujaisiin. 


••••••

Huhtikuun puoliväli saavutettu ja
kevät tuntuu ottaneen yliotteen talvesta!
Rohkenin nakata jo talvisia takkeja pesukoneeseen.
Kevätfiilis nousee melkoisella tatsilla!

Viikonlopun iloa ja mukavia tekemisiä Sinulle!

💛
15 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanuuksia kuvissasi. Nuo ensimmäisen kuvan varjot ovat hauskoja. Tuo hiivaleipä näyttää ihan samanlaiselta kuin Ahvenanmaan "kansallisleipä" joka täällä on nimeltään Hemvete eli kotivehnä. Herkkuvati saa veden kielelle.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanat huhtikuun kuvat.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä kuvilla huristellaan toukokuuta kohden ja uusia kuvabongauksia kohden! :)

   Poista
 3. Aivan mahtavaa herätä uuteen aamuun ja aistia tuoreen leivän tuoksua. Kauniit kauniit kuvat

  VastaaPoista
 4. Kiitos Suvi, tällaisia kuvakulmia löytyi tällä kertaa!

  VastaaPoista
 5. Olipa kivasti sanoitetut kuvat, joiden pariin päädyin Kristiinan blogista.

  Tuli näin ensi käynnillä heti jotenkin kotoisa olo ja vaikkei aika just nyt riittänyt enempään, käväisin lukemassa pohdintaasi siitä, millainen on hyvä blogi.

  Huomasin, että meillä on paitsi samanikäiset blogit, myös hyvinkin samanlaiset ajatukset kirjottelusta. Mieleen jäi lauseesi "Kirjoitan sen minkän kirjoitan". Just niin. Itsellenikin putkahtelee päähän milloin mitäkin ja jos tuntuu siltä, että ajatus valuu päästä helposti suoraan "paperille", kirjoitan, mutta mihinkään suunnitelmallisuuteen tai luonnosten ajastamiseen en pysty, enkä edes halua. On kuitenkin ihan vapaaehtoinen harrastus yhtenä muiden joukossa ja haluan kirjoitella täysin vailla aikatauluja ja paineita. Ja kaikkein mieluiten "ihan piilossa vaan" vailla minkäänlaista tavoitetta lukijamääristä tai muustakaan. Itseasiassa otsikoinkin usein tekstit tarkoituksella mieluummin huonosti (voi kuulostaa kummalliselta :)), enkä ohjeiden mukaan. Ihan vaan siksi, etten halua, että jos joku jostain aiheesta googlaillut päätyy ns. blogiini jonkun hakuun tarttuneen otsikon vuoksi, joutuu pettymään tekstin suhteen.

  Jos jotain, niin kommentteja on mukava saada ja koen kunnia-asiaksi vastata aina kaikkiin. Tuntuu niin tyhmältä, jos itse toistuvasti jättää kommentin jollekulle saamatta siihen koskaan vastineeksi edes yhtä sanaa. Tulee tunne, että viestilläni ei ollut saajalleen minkään valtakunnan merkitystä, joten muutaman kerran jälkeen ymmärrän lopettaa kommentoinnin.

  Oma perisyntini on se, että tuppaan kirjoittamaan aina liian pitkästi. Kirjoitan niin harvoin, että teksti tuppaa venymään, vaikka kuinka koitan lyhentää. Samoin kuvia voi samasta syystä olla liikaa. Siksi on kiva välillä osallistua vaikkapa tähän Kristiinan kehittämään kivaan kuvahaasteeseen, jossa on selvät raamit.

  Tämä oli mukava löytö, jonne on kiva palata jatkossakin.

  Iloista arkea ja arjen juhlaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukka <3
   Olipa ihana viesti odottamassa täällä. Jotakin tällaista löytämisen iloa itsekin toivon mm. tämän Kristiinan kivan haasteen myötä.

   Somessa on kyllä paljon viimeisen päälle mietittyjä ja viilattuja päivityksiä. Onneksi ei kuitenkaan aina tarvitse olla uutta ja ihmeellistä. Tavallinen arki tuntuu kuitenkin myös kiinnostavan ja siitä on helppo kirjottaa. Se on minun osaamisaluetta ja vahvuutta.

   Kommentteja on kyllä ihana saada. Se on tämän harrastuksen suola. Kommentoinnin väheneminen on kyllä mielenkiintoinen ilmiö. Kännykällä selaaminen on yleistä. Tuntuu, että hymiöt ovat korvanneet kommentoinnin ja sanat.

   Mukavia ajatuksia kirjoittelit tästä harrastuksesta ja omasta kirjoittamisestakin. Välillä on hyvä peilailla omia tapoja ja tekemisiä, mutta on rohkeutta myös pitää omaa linjaansa ja tyyliään. Siitähän tämä blogien kirjo sitten syntyy.

   Nyt lähden kurkkimaan sinne sinun blogiin, käymään vastavierailulla!
   Ihania, mukavia hetkiä tämän harrastuksen parissa.
   Jäädään kuulolle!

   Poista
  2. Hyviä näkökulmia Kaisu ja Annukka! Samaa reittiän tänne itsekin tulin ja miellyin näkemääni. Myös kuvat ovat tosi onnistuneita.

   Mulla tuo teksti jää niin vähälle, että kommenttejakaan ei juuri tule. Niitä olisi kiva saada itsekin.

   Poista
  3. Pia, mukava saada uusia seuraajia ja ajatuksen vaihtajia tänne blogiin.

   Jossain vaiheessa oli bloggaajien kesken haasteena käydä tutustumassa toisiin blogeihin ja jättämässä myös kommentteja. 👌

   Poista
 6. Niin kiva idea nuo kuukausikuvat. Upeita kuvia ilman viilauksia ja hienosteluja. Kiitos että jaoit!❤️ - helkky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit kurkkaamassa. Arjesta napattuja, hetkestä. 👋

   Poista