Vuosilomapäivä helatorstain jälkeen
mahdollisti ns. pitkän viikonlopun
ja tämän päivän sadesää puolestaan innosti touhuamaan tässä keittiön tuntumassa.
Pientä siivoilua ja leipomista.
Sellaista näkyvää ja tuoksuvaa tekemistä,
josta tuli tosi hyvä mieli
ja hyvän päivän tuntu.
Siitä on tullut minulle gluteenittomien sämpylöiden luottoresepti
ja tuo vaalea jauhoseos on koostumukseltaan hyvä muuhunkin leipomiseen.
Tämä ei muuten ole yhteistyöpäivitys,
vaan ihan vaan hyvän mielen ajatuksia gluteenittomasta leivonnasta ja
sämpylän tuoksuisesta illasta.
~~~~~~
Nämä sämpylät valmistuvat "käsiä sotkematta".
Olen vatkannut 2 x annoksen vatkaimella.
"Höttötaikinasta" tulee 18-24 sämpylää.
Me "lutteettomat" makustelimme äsken lämpimäissämpylöitä
ja totesimme niiden olevan maukkaita ja suunmyötäsiä.
Totesin itsekseni tänään olleen pitkästä aikaa sellainen päivä,
että olen saanut tehtyä ilon kautta kotihommia
ja moni asia on tullut järjestykseen.
Kevät tekee ihmeitä ihmiselle!
Hyviä ovat ja helppoja leipaista. :)
VastaaPoista