28. lokakuuta 2020

Julistetauluja Posterstorelta ja etukoodi lukijoilleni

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Posterstoren kanssa.

 Poster Store tarjosi minulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua heidän julisteisiinsa ja kehyksiin. En ole ennen käyttänyt kotonamme julisteita ja näin syksyllä tuntui olevan juuri oikea aika sisustamiseen ja inspiroitumiseen tämän yhteistyön kautta. Lisäksi blogini lukijat saavat tämän postauksen myötä alennuskoodin, joka on voimassa 14 pv postauksen julkaisemisesta. 

Posterstoren julisteet on jaoteltu selkeästi aihepiireittäin ja niistä löytyy runsaasti erilaisia teemoja.  Melkeinpä valinnan vaikeuteen asti, joka on tietenkin positiivinen asia tässä tapauksessa!  Luontoaiheiset julisteet olivat itselleni mieluisin kategoria ja siitä ryhmästä valikoitui taulut. Myös Rakkaus ja Tekstitaulut puhuttelivat kauneudessaan ja saatan palata niihin vielä uudessa tilauksessa. 


Poster Storen valikoimissa on paljon eri aiheisia julisteita ja joka tiistai nettisivustolle tulee  uusi kokoelma. Sekä julisteet että kehysteet edustavat skandinaavista sisustustyyliä ja mahdollistavat sisustamisen ilon hinta-laatusuhteellaan. Kehystetyt julisteet ovat oivallinen valinta kodin luovaan, persoonalliseen, omannäköiseen sisustamiseen  joko yksittäisen taulun muodossa tai kokonaisen tauluseinän suunnitteluun. 

Julisteissa on huomioitu kestävä kehitys ja sisustustaulut on painettu hyvälaatuiselle paperille, joka ei kellastu ajan saatossa eli näillä julisteilla on käyttöikää pitkästi. Paperin jämäkkä laatu tuntui ja näkyi julistetta käsitellessä.  Myös se ,että taulun "lasi" on muovipleksiä toi tauluun turvallista käyttömukavuutta.Taulun uskaltaa laittaa nojaamaan seinäänkin eikä ole pelkoa lasin särkymisestä.

Luontoaiheisia kuvia katsellessa itselleni omimmaksi valikoituivat ensisilmäyksellä meri, hiekkaranta, dyynit ja meriheinät. Ne ovat minulle tärkeitä elementtejä sekä erityisen vahva kesän muisto ja sijoitin kuvat heti ajatuksissani mökkimme siniseen huoneeseen. Kun nyt ei ollut mahdollista mennä käymään mökillä, fiilistelin merenrantakuvilla pianohuoneessa. 

Perheemme nuorimmainen  valitsi omaan huoneeseensa kaksi leijonaveljestä taulun. Se ja kaikki leijona-aiheiset taulut olivat hänestä hauskoja. 
Tykästyin tähän tammikehykseen, jossa on näyttävyyttä myös syvyyssuunnassa. Tämä kehys yhdistyy kivasti leijonien turkin väriin ja tammikehys tuo valkoiseen ympäristöön kivaa kontastia. Leijonaveljekset ja poika muuttavat myöhemmin toiseen huoneeseen ja silloin voisi tilata ne toiset mieluisat leijonataulut tauluseinä- ajatuksella.

Eucalyptyksen oksa on kaunis elementti sisustuksessa niin tuoreena oksanamaljakossa kuin kuivattuna koristeena. Nyt minulla on Eukalyptus myös julistetaulussa, jonka kehys tekee kokonaisuudesta kevyen ja  kauniin.

Julisteripustin on tyylikkään yksinkertainen vaihtoehto perinteiselle kehykselle ja onneksi  päädyin siihen. Tämä erilainen kehys antaa kivaa tavallisesta kehyksestä poikkeavaa ulokkeellisuutta ja keveyttä julisteelle. Ripustin oli näppärä asentaa julisteeseen mangeettien avulla. 

Lopputulos on hyvännäköinen. Tykkään!

Tämä blogiyhteistyö  ja julisteet netistä -ajatus oli minulle uutta ja kaikkinensa mielenkiintoinen matka. Sivustolta sain inspiraatiota ja uutta tuulta sisustukseen ja eri huoneiden ilmeen muuttamiseen.

Posterstore tarjoaa tämän postauksen myötä blogini seuraajille 

20 % alennuskoodin, joka on voimassa 11.11.2020 asti

Alennus koskee julisteita ja kehyksiä (paitsi ei Selection- tuotteita). Alennus lasketaan normaalista hinnasta ja koodi on tauvonpaikka20.


4 kommenttia:

 1. Todella kauniita hillittyjä tauluja, tykkään noista juuri sen takia, koska ne ei ole räikeästi väritettyjä, me tykätään tauluista muutenkin, nyt on seinät täynnä tauluja, niin ei mahdu mihinkään.
  -kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pirjo,

   Taulut ovat kyllä ihania sisustuselementtejä. Seinätilaa on vaan niin vähän, kun ikkunatkin ottavat osansa niistä. Se on realiteetti täälläkin! ;)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Ihania julisteita ja kehyksiä olet valinnut 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva!

   Ihania valitsin, mutta vielä jäi monta kivaa tilaamatta.
   Aika kivoja olisi ollut ne tekstijulisteetkin! :)
   Toisten ehkä niitä!

   Poista