18. joulukuuta 2017

Pororouhetäytteisiä juustosarvia


Leivoin jouluksi juustosarvia, 
joiden täytteeksi laitoin kokeeksi kylmäsavustettua poronrouhetta juuston kanssa.
Se olikin 'nappi valinta' ;
hyvältä maistuva, 
sopivan suolainen vaihtoehto  
juusto-tai kinkkutäytteen rinnalle.


Sarvet  leivoin hyvin leipoutuvasta taikinasta, jonka resepti löytyy täältä, klik
Korvasin jauhoista 2/3 hiivaleipäjauhoilla ja sarviin tuli näin ruokaisempi maku.

Leipaisin näitä joulun varalle jo melko satsin,
mutta ne kävivät kaupaksi hyvin jo viikonloppuna.
Pitänee hakea lisää rouhetta ja juustoraastetta kaupasta ja leipoa uusi erä! :)


Suolaisen jälkeen maistuu aina makea
ja makean jälkeen  taas suolainen.

Se on sitä ihanaa jouluista ruokakulttuuria! :)

-Kaisu-

4 kommenttia:

  1. Noinhan se pakkaa menemään...makea, suolainen, makea..:)

    VastaaPoista
  2. Onpa siinä säännöllisen näköiset jonot herkullisilta näyttäviä sarvia! 😋 Mekin tehtiin sarvia, niitä perus kinkkuisia ja juustoisia - hyviä nekin. Tänään innostuin leipomaan vielä karjalanpiirakoitakin. Nyt vain sitten odotellaan joulua saapuvaksi ja otetaan pari viikkoa ihan rennosti. ❤

    VastaaPoista
  3. Namskis! Ihanan näköisiä! Tänään tuli Sinulta joulupostia - kaunis kortti - kiitos! :)

    VastaaPoista
  4. Joulutunnelmia sinulle halauksien kera. Kaisalta

    VastaaPoista