4. toukokuuta 2016

Merenrantalenkillä

Tänään lenkeilin tässä kodin lähistöllä olevia merenrantaraitteja pitkin. Intervallijuoksua; juoksua ja valokuvausta kännykällä.  Sää helli ihanasti, aurinko paistoi, ei tuullut ja eka kertaa tarkenin hiattomalla paidalla ja juoksutakilla. Ja huikeat uudet lenkkarit siivittivät matkan tekoa. Askel oli kevyt ja onnellinen! :)

Nautin joka henkäyksellä tästä ihanasta vuodenajasta  ja näistä kotikaupungin lenkkimaisemista ja -reiteistä. Tässä muutama kuvamuisto tämän päiväiseltä lenkiltä.


Ihana mieli ja hyvä fiilis, että tuli taas lähdettyä. Leskenlehdet olivat jo iltatouhuissaan varjoisalla kohdalla. Siinä keräilivät keltaisia keväthameitaan siististi suppuun yön ajaksi. Nämä ihanat pienet kevätauringot. Uskollisesti nousevat ruohonkorsien ja harmauden seasta valoa ja aurinkoa kohti. Eivät suostu jäämään sinne piiloon eikä epätoivoon. Siinä on hyvä eteenpäin pyrkimisen malli kukkaiskielellä! :)


'Käännä kasvosi aurinkoon, varjot jäävät taaksesi." Semmoinen ajatuskin tuli mieleen tuolla juoksennellessa.

Levollista helatorstaita!

Kaisu

5 kommenttia:

 1. Rakkaudesta kevääseen!
  Upeat maisemat ja toivon paljon keveitä kilometrejä!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Näitä ei kyllä auta moittia! Vaihtelevaa maastoa, erilaista juoksupohjaa ja silmän iloa!
   :)

   Poista
 3. Kyllä on ihanat lenkkimaisemat! Olispa tuollaisia hiekkateitä ja mettäpolkuja lähellä - asfaltti on niin kovaa että polvet on lujilla juostessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun polvet tykkää kans näistä maastoista. Juoksen usein myös asfaltin reunassa olevalla nurmella, jotta olisi pehmeämpi pohja....

   Poista