16. helmikuuta 2016

Etäisyyttä arkeen

Terveisiä Onnibussista. :)
Matkustan eka kertaa tällä kyydillä ja tämä on toistaiseksi ollut positiivinen kokemus. Vauhti kyllä tuntuu välillä huimaavan päätä, mutta matka etenee tällä tapaa nopsaan. Olen matkalla Jyväskylään Hyvä Alku -messuille. Seurana minulla on kaksi läheistä työkaveria ja siltä osinkin matka sujuu mukavissa merkeissä.

Ihana, että työnantaja mahdollisti tämän matkan! :) Työarkeen kaipaa koulutusta; uusia tuulia, materiaaleja, uusia näköaloja, vahvistusta sekä kokemusten peilaamista toisten kanssa.Ja, että kotonakin pärjäävät. Sieltä tuli jo herkullisen kanakeittoannoksen kuva yläasteelaisen käsialaa! ❤


Jyväskylä matkakohteena on toki mieluinen siksikin, että samalla reissulla voin viettää huomisen illan tyttäreni perheessä ja näen ehkä myös poikaani.<3

Kotona olisi ollut paljon 'kapisteltavaa', mutta luulen tämän irtioton antavan hyvää etäisyyttä ja uutta intoa remontin jälkeiseen kodin laittamiseen. Niin paljon kuin remppaa olinkin odottanutkin niin on siinä oma hommansa asua ja elää perheen kanssa siinä sivussa. Siinä on pöytiä useampia jonossa, laatikkoja ja kasoja...Matot makkaralla! :) Nappasin muutaman  kuvan kotoa lähtiessäni, ettei vaan koti ja tekemättömät työt uohdu! ;)


Joku lapsista sanoi arvaneensa, että homma leviää käsistä. <3 Niin tässä uhkaa käydä. Kun yhden kohdan kunnostaa ja kuntoon saa, toinen paikka vieressä tuntuu myös kaipaavan kohentajaa. :) Tuttua juttua varmaan itsekullekin!


Lauantaina mieheni maalasi tämän entisen lastenhuoneen, nykyisen poikien huoneen nuhruisen tammiparketin. Näin on tämä huone käyty kattoa, seiniä ja nyt lattiaa myöten läpi. :)

Nyt olen kokeillut  tablettipäivityksen ajankuluksi. Matka jatkuu halki pimeän taipaleen kohti kaupungin valoja!

Matkaterveisin,

Kaisu


10 kommenttia:

 1. Koulutukset ja messut on mukavia. Aina niistä saa jotakin matkaevästä mukaansa ja onhan se kivaa vaihtelua normi työarkeen.. :) Noinhan siinä tuppaa käymään ,että remontti laajenee aiottua suuremmaksi. Kivalta näyttää poikien huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä täällä on ajatukset tuulettuneet. Päivällä koulutuksessa ja sitten poikani seurassa. Juuri nyt tulin tyttären luota. ❤ Ihanat mummun mussut jäivät itkemään. Liian harvoin voimme tavata...

   Poista
 2. Mukavaa reissua ja tervetuloa Keski-Suomeen :) Koulutukset avartavat aina. Niistä saa hyviä eväitä työhön. Samalla ammatillinen identiteetti vahvistuu. Mielenkiintoiselta kuulostaa tuleva koulutuksesi!

  Niinhän siinä monesti käy, että remppahommiin kun ryhtyy, ne tahtovat paisua kuin pullataikina :) Onpa hyvännäköinen tuo maalattu parketti ja koko huone muutenkin <3 Kärsivällisyyttä teille remontin keskellä asumiseen. Kyllä se vaiva palkitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä on ollut mukavaa! :) Olen nauttinut täysin siemauksin.

   Uudella innolla sitten kotihommiin.Itsestäki tuo huone on hyvä. Mukava alkaa laittamaan sitä asumiskuntoon.Kiitos Kaaru. ❤

   Poista
 3. Mukavaa reissua! Joko menit mun ohi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   En nähnyt pimeässä tienhaaraa, mutta ajattelin sinua ja ajatuksissani vilkutin Sinulle! <3

   Poista
 4. Sinulla on ollut siellä matkan aikana mukavaa tekemistä, kun olet voinut blogata :) Voi vain kuvitella remppaamisen ja sen keskellä elämisen koukerot ;) Iso työ kyllä, mutta varmasti niin mukava sitten jälkeen päin ihastella käden jälkiä :)

  VastaaPoista