9. joulukuuta 2015

Iltapalasarvet - 9. luukku

Joulunaikaan tulee usein leivottua niin suolaisia kuin makeitakin 
valmiista torttutaikinasta.
Yksi vaihtoehto suolaseksi purtavaksi voisi olla nämä Iltapalasarvet.
Helppo ohje, hyvin leipoutuva taikina ja maistuva lopputulos.

ä


Ohjeen toisen kuvan myötä päivän niskajumppa! <3

Näihin Iltapalasarviin löytyy meiltä aina ainakin juustoa! 
Niitä juustopalan pohjia kun on. :)
 Raastan näitä juuston kantapaloja pakkaseen jemmaan suolasia piirakoita varten, 
makaronilaatikon päälliseksi,
sämpylätaikinaan,
lämpimiin leipiin... 
  
Nyt kun tein näitä
yksi jos toinenkin kaipaili kinkkuversiota.
Makuasioita, 
nämä on niitä makuasioita, <3



Iltapäivän jouluinen teehetki suolasen kera.
Hiljaisuus.
Joulun tuntu.
Ihana kiireetön hetki.

Mukavaa Annan -päivää!
Ja Onnea kaikille tänään nimipäiväänsä viettäville. <3

-Kaisu-

12 kommenttia:

  1. Niin herkkuja! Enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi, että vois pakastaa juustoraastetta. Kiitti vinkistä :) Joskus kun juuston loput meinaa mennä jo pilalle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä! :) Elämä on ihanaa elämänikäistä oppimista vinkeistä vaarin ottamista!
      Mukavaa päivää Sinulle! Täällä sataa -vettä! :(

      Poista
  2. Sekä juustoiset että kinkkuiset sarvet ovat hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäkin voisi todeta,että vanhassa reseptissä vara parempi! :)

      Poista
  3. Viime viikolla pojat toivat kokkikerhosta näitä maistiaisiksi. Kyllä olivat hyviä.. Mun ei kyllä tule näitä tehtyä juuri koskaan. Täytyisipä laittaa nuo innokkaat leipurit kotonakin näitä tekemään.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä taikina taipuu lastenkin käsissä! :) Helppo käsitellä.

      Poista
  4. Meilläkin raastetaan juuston loput pakkaseen :) Sarvet on niin hyviä, eipä ole taas aikoihin tullut tehtyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säästöä se on pienikin säästö! ;)
      Välillä jotkut vanhat hyvät jutut on aivan unohduksissa. Näin se menee -täälläkin! :)

      Poista
  5. Myönnän olevani myös juuston "viimeistäpisaraamyöten" käyttäjä. :) hyvältä kuulostaa nämäkin, minulla on jo täällä blogissasi useampi ohje jota pitäisi ehtiä kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla , että reseptini ovat jääneet 'kutkuttamaan' mieleesi! ;)

      Poista
    2. Nämä ovat muuten nykyään ihan meidän suosikkeja! Tytötkin meinaavat aina kun leivon että pitää tehdä sarvia. :)

      Poista
    3. No, ei ole tytöillä hassumpi toive. :)
      Näistähän voi tehdä vähän ruokaisampi jauhoja muuttamalla. Ja aika käteviä tehdä!

      Poista